Do´s and Don´ts – Boligindretning

Du kan finde nogle fantastiske møbler på nettet, men der er visse ting, du bør vide, før du foretager store indkøb via internettet.

Det er angstfremkaldende, at købe møbler gennem en hjemmeside. Det er dyrt og oftest besværligt at returnere møblerne tilbage. Her finder du et par til til, at sikre, at dine fremtidige møbelindkøb er vellykkede.

  • Læs anmeldelser: Anmeldelser er den bedste måde at få kendskab til kvaliteten en virksomhed, før du køber. Kan du ikke finde en anmeldelse, eller andre mennesker tale om produktet, så er der en chance for, at dit køb vil have uønskede problemer.
  • Materialer: Det kan være svært at gennemskue kvaliteten af ​​et møbel fra et billede. Det er altid bedst at kunne se og føle det, før du køber. Det er dog desværre en luksus, man må undvære, når der handles online. Heldigvis har mange online butikker også en fysisk lokation. Ofte koster møblerne i butikkerne en smule mere, men du er der ikke for at købe. Du er der for at føle, og se kvaliteten med egne øjne. Er du på udkig efter møbler i den luksuriøse ende af skalaen, så er beslutningen om køb endnu større. Især hvis der er tale om specialfremstillede unikke møbler, hvis pris er over det, hvad man finder i den lokale BIVA. Sørg derfor at snakke med forretningsejerene, da det ofte vil give dig et godt billede af, hvorledes deres forretning kører.
  • Farve: Sørg for at læse beskrivelsen af ​​møblets farve. Stol ikke på det, du ser. Billeder afbilder farver meget forskelligt afhængigt af belysning og eksponering. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange møbler, der ser sort ud på billedet, men faktisk er mørkebrune. Det ville da være sorgmodigt, hvis du blev stablet med et brunt bord og sorte stole!
  • Størrelse: Størrelsen er som ved farverne, ikke til at stole på. Det er virkelig svært at skelne skalaen fra et billede. Hiv fat i dit målebånd og mål dit ud, hvor stort et møbel du er på udkif efter. Så er du bedre stillet, når du skal på indkøb. Der er intet værre, end at købe et møbel og så senere ved levering – finde ud af, at det er alt for stort til det rum, det var tiltænkt.
  • Levering og samling: En ting kan du være sikker på – møbler leveres sjældent intakt. Du vil oftest selv skulle samle dit møbel. Vær ærlig over for dig selv – har du færdighederne til at samle dit nye møbel? Hvis nej, så få leverandøren til at hjælpe dig. De ofte mere end villig til at give en hånd med, hvis du tilspørger det.
  • Omkostninger, Forsendelse: Tag hensyn til forsendelsesomkostningerne ofte lægges oven i prisen på dit indkøb. Er det et tungt møbel, så kan prisen være ganske høj. Kan du få dette inkluderet i prisen, så har du sparet en god mængde penge. Sørg desuden for, at få defineret leveringsbetingelserne. Skal den leveres til hoveddøren eller kantstenen? Bor du på 3 sal, så er det ikke optimalt, at finde dit møbel nær kantstenen og selv være tvunget til at finde en løsning på, at få den bragt op i lejligheden.

Hæderlig omtale

Førnævnte omhandler køb på nettet, hvor masseproduktion er i spil. Altså butikker som BIVA, Jysk, IKEA osv. Der er dog møbelproducenter, som sælger mere specialfremstillede møbler, hvor præmisserne er en anelse anderledes.

Thors-Design fra Videbæk er en af disse virksomheder. De har en online-butik, hvor du dog ikke kan købe – men kan se og samle inspiration. Det er på bestilling, hvor temaet er unikke træmøbler i rustikt dansk design. Bæredygtighed er en stor del af virksomheden image og produktion. Møblerne fremstilles af Azorbetræ – fra danske færgeleje. Det er hærdet bolværk, der på grund af sin brug, har en holdbarhed på livstid. Priserne er selvfølgelig også derefter – men du er sikker på, at dit møbel ser som du ønsker det. Unikt og kun dit eget. Derudover, så sender og samler ejeren selv møblet ved levering, så det fremstår præcis som det var tiltænkt. Du køber altså et luksus produkt, der vil være del af din boligindretning i mange mange år fremover.

I kan selv tage et kig på deres hjemmeside, og selv bedømme kvaliteten. De får i hvert fald et hæderlig omtale herfra – med et klart “Do’s” mærke.

Besøg Thors-Design – Dansk Møbel Design

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *